18 Kasım 2008 Salı

Deivid'i ağlatan mektup!

Deivid'i ağlatan mektup!

Samandıra Tesisleri’ne gönderilen duygusal içerikli sayfalardan etkilenen Brezilyalı yıldız, "Bu kadar çok sevilmek, insana güç veriyor" diye konuştu.


Bursaspor ile Kadıköy’de Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan lig maçının son dakikasında attığı golle hem kendi ağlayan, hem de tribünleri ağlatan Deivid de Souza, muhteşem dönüşüyle camiaya huzur getirdi. Sarı lacivertli taraftarlar sezon başında Avusturya’da yapılan kampın ilk gününde ayağı kırılan, kısa bir süre sonra da annesini kaybeden Brezilyalı yıldıza mektup yağdırıyor. Süper Lig’e kötü başlayan ancak son haftalardaki müthiş deparı ile zirve yarışında yeniden iddialı duruma gelen Fenerbahçe’nin başarısına önemli katkı sağlayan sambacıya gelen mektuplar oldukça duygusal içerikli.


Samandıra Tesisleri’ne gönderilen sevgi dolu sayfaları okuyan Deivid, arkadaşlarıyla duygularını paylaşırken, gözlerinin dolduğunu dile getirdi. Minik bir taraftarın annesinin ölümünden dolayı kendisine başsağlığı dilediğini anlatan Deivid "Hayatım boyunca unutamayacağım satırlar gördüm. "Sen bizim herşeyimizsin" diyorlar. "Sana haksızlık yaptık ama çok sevdik" yorumları var." dedi.