17 Ekim 2008 Cuma

Fener'de Zico Tehlikesi!

Fener'de Zico Tehlikesi!

Sezona sıkıntılı başlayan Fenerbahçe’de tedirginliklere bir de Zico eklendi. Sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü, Roberto Carlos ve Alex’e kanca attı. 

Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve geçen ay Özbekistan’ın Bunyodkor takımı ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı teknik adamın öncelikli olarak Roberto Carlos’a teklif yaptığı, Alex’i ise sezon sonu için istediği ortaya çıktı.

Roberto Carlos’un, Zico’nun teklifine “Sanıyorum sezon sonu sözleşmem yenilenmeyecek. Burada aşırı gergin bir ortam var. Devre arasına kadar ortam düzelmezse çok şey değişir” diyerek yeşil ışık yaktığı, Alex’in de “Her şey sezon sonu belli olur. Henüz ne yapacağıma karar veremedim. Sezon sonu gelsin o zaman konuşuruz . Buradaki durumlar da o zaman netleşir” yanıtını verdiği öğrenildi.

Bu iki isme tekliflerini ileten ve beklemeye çekilen Zico’nun sezon başında da Fenerbahçe’de çok güvendiği yardımcı antrenörü Önder Özen’i istediği, ancak yıllık 1.4 milyon dolar teklif ettiği Özen’in “Teklifinize çok teşekkür ediyorum ama nasıl size elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım, gelecek teknik adama da aynı desteği göstermek zorunda olduğumu düşünüyorum. 6 senedir Fenerbahçe’ye hizmet veriyorum” dediği ve servet gibi teklifi reddettiği belirtildi.

-MİLLİYET-